Dnes
Teplota: 12.8 °C

Pondělí, 07.10.2024Atletika -Mistrovství ČR juniorů družstev

Atletika -Mistrovství ČR juniorů družstev


V sobotu 5.října 2024 odjela skupina Jiřího Vondřejce do Kolína na MIstrovství ČR družstev juniorské kategorie ročníku 2005 a mladších.

Probojovat se do finále v obou kategoriích chlapců i dívek se podařilo také družstvu Hvězdy Pardubice ,za který závodíme.

Družstvo juniorů skončilo v celkovém hodnocení na výborném 5. místě a juniorky na 7. místě !!!

Je to opět velký úspěch a povzbuzení v činnosti celé tréninkové skupiny, která má téměř 60 sportovců od přípravky, až po dospělé kategorie.

Dále je nutné podotknout, že také v tento den, Ivo Vacek v družstvu žáků na Mistrovství Čech v Novém Městě nad Metují ,pomohl celému týmu 3. místem v běhu na 3000m výkonem 9:49,88min. k postupu do finále Mistrovství ČR ,které bude za týden 12.10.2024 v Břeclavi.

Celkové výsledky jsou na :www.atletika.cz


Zleva trenér Ing. J. Vondřejc, dále ještě věkem žákyně N. Wittvarová, S. Piechová, L. Hovádková. R. Majera, M. Lukáš, R. Paukertová, D. Vacková a hlavní trenér J. Vondřejc. Zleva trenér Ing. J. Vondřejc, dále ještě věkem žákyně N. Wittvarová, S. Piechová, L. Hovádková. R. Majera, M. Lukáš, R. Paukertová, D. Vacková a hlavní trenér J. Vondřejc.

Další zprávy /