Dnes
Teplota: 12.8 °C

Neděle, 01.09.2024Zakončili jsme Kulturní léto v Malých lázních

Zakončili jsme Kulturní léto v Malých lázních


V sobotu 31. srpna jsme se v Malých lázních rozloučili s letošním kulturním létem, které bylo nabité akcemi. V zahradě Vily Komenský po celý den probíhal Lázeňský jarmark. Areál zaplnili regionální řemeslníci, tvůrci a umělci se svými stánky plnými rozmanitého sortimentu.

Pestrý program si užily také děti. Mohly si vyzkoušet podivuhodné a tajuplné hry od Jiřího Šebesty, zabavit se jízdou na koních z Ranče u Jasanu nebo otestovat svou zručnost během tvořivých dílniček. A to zdaleka není vše! Nachystaný pro ně byl i kroket a maxi Člověče nezlob se, tedy venkovní hry, které si můžete běžně zapůjčit ve zdejším infocentru v rámci otevírací doby až do konce září.

V odpoledních hodinách se o dobrou náladu postaral skvělý koncert folkové skupiny Kantoři, kteří v Malých lázních oslavili svůj návrat na jeviště po nucené přestávce.

Děkujeme všem, kteří se k nám do Malých lázní rádi vracejí a navštěvují zdejší akce. Ani s nadcházejícím podzimem program nekončí. Až do 28. října probíhá v prostorech infocentra výstava komiksů a ilustrací Vojtěcha Poláka. Od října se opět můžete těšit na historické přednášky MUDr. Petra Minaříka a na konci října nás čeká oblíbené „Dýňování".


Zakončili jsme Kulturní léto v Malých lázních Zakončili jsme Kulturní léto v Malých lázních

Zakončili jsme Kulturní léto v Malých lázních Zakončili jsme Kulturní léto v Malých lázních

Další v galerii 11

Další zprávy /