Dnes
Teplota: 14.5 °C

Úterý, 17.09.202424hodinová plavecká soutěž „O pohár starosty města Náchoda"

24hodinová plavecká soutěž „O pohár starosty města Náchoda


Navzdory nepříznivému počasí a povodňové situaci se od soboty 14. 9. (11:00) do neděle 15. 9. (11:00) v krytém plaveckém bazénu konala 24hodinová plavecká soutěž „O pohár starosty města Náchoda", kterou zahájit a v neděli také předat pohár starosta Jan Birke.

Do závodu, který se konal u příležitosti oslav 770 let první písemné zmínky o Město Náchod, se zapojilo celkem sedm družstev, z nichž každé mohlo mít až 6 plavců a také jeden jednotlivec. Plavalo ve štafetách nepřetržitě 24 hodin!
Plavecká tradice, na kterou navazujeme, již v minulosti přinesla osm úspěšných ročníků, a věříme, že tento ročník nebude poslední a podaří se nám na tuto plaveckou tradici opět oživit.
Šlo o skvěle připravený závod, kde vítězi byli úplně všichni účastníci! Vítězná štafeta Plaveckého klubu Havířov uplavala za 24 hodin neuvěřitelných 108,3 km!
Velké poděkování organizátorům patří Odboru kultury a sportu města Náchoda, Sportovním zařízením města Náchoda a plaveckému oddílu Výtahy Náchod - Metujští tygři, z. s. - za jejich skvělou práci a přípravu této události. Bez jejich úsilí by tato jedinečná akce nemohla proběhnout.


O pohár starosty města Náchoda O pohár starosty města Náchoda

O pohár starosty města Náchoda O pohár starosty města Náchoda

Další v galerii 10

Další zprávy /