Dnes
Teplota: 18.5 °C

Středa, 21.08.2024Slavnostní předání nových kotlíků pro MŠ Havlíčkova

Slavnostní předání nových kotlíků pro MŠ Havlíčkova


Dnes dopoledne proběhlo slavnostní předání nových varných kotlíků pro Mateřskou školu Havlíčkova. Město Náchod ve spolupráci s firmou Gastro Theo s.r.o. zajistilo nákup trojitého vyklápěcího elektrického varného kotlíku, který plně nahradí starší zařízení, jež sloužilo od roku 2003.

Původní kotlíky, používané každý den na přípravu čajů, mléčných nápojů, polévek, kaší či omáček, již nevyhovovaly bezpečnostním normám, a proto bylo rozhodnuto o jejich vyřazení z provozu. Následně byla vybrána nejvýhodnější nabídka právě od firmy Gastro Theo s.r.o., která kromě samotné dodávky zahrnovala i montáž nového zařízení. Nyní je tak zajištěna bezpečnost i komfort pro zaměstnankyně školní kuchyně, a především pro děti, které se mohou těšit na jídla připravovaná v nových, moderních kotlících. Nové zařízení je nejen bezpečné, ale také efektivní a zajišťuje plynulý provoz školní kuchyně, což je klíčové pro zajištění kvalitního stravování pro děti.

Radost samotných kuchařek při předání nových varných kotlíků starostou Janem Birke a místostarosty Janem Čtvrtečkou a Františkem Majerem a vedoucí odboru školství MěÚ Náchod Ivetou Lukešovou byla jasným důkazem, že tato investice je nejen moc potěšila, ale především jim usnadní práci a každodenní chod školní kuchyně. Kuchařkám v MŠ Havlíčkova se tak splnil jeden velký sen!


Další zprávy /