Dnes
Teplota: 11.3 °C

Středa, 05.04.2017PRIMÁTOR přivezl z Barcelony dvě ocenění

PRIMÁTOR přivezl z Barcelony dvě ocenění


Náchodský pivovar a především jeho svrchně kvašené pšeničné pivo PRIMÁTOR® Weizenbier  slaví další úspěch za hranicemi naší země. Zlaté ocenění, letos již po třetí v řadě, získal na mezinárodní soutěži Barcelona Beer Challenge 2017. Druhé ocenění a bronzovou medaili, pak obdržel světlý ležák PRIMÁTOR® Premium. Degustační soutěž je součástí největšího pivního festivalu v Barceloně, kterého se letos zúčastnilo na 40.000 návštěvníků. 

     Do samotné soutěže bylo přihlášeno 200 pivovarů z 25 zemí světa. Degustátoři hodnotili celkem 800 piv, přičemž z České republiky byl náchodský pivovar PRIMÁTOR jediným přihlášeným.  

     Slavnostního večera se osobně zúčastnila a ceny přebírala exportní manažerka Romana Jansová. Jak večer probíhal, a jaký pocit z osobní účasti na festivalu měla, vyjádřila následovně: „Jižanský temperament je nakažlivý, i proto proběhlo předávání cen ve velmi přátelské až elektrizující atmosféře. Fascinovalo mě, že úspěch se zde „odpouští", dokonce upřímně přeje.  Bylo fajn vidět, kolik stylů  a trendů žije, kolik lidí a nadšenců tím žije ...          a přitom mít jednoho vítěze v PRIMÁTORské kapse".


Primátor - etiketa Primátor - etiketa

Další zprávy /