Dnes
Teplota: 35.2 °C

Čtvrtek, 27.06.2024V Malých lázních byla vernisáží zahájena výstava „Radosti všedních dnů Mirky Samkové“

V Malých lázních byla vernisáží zahájena výstava „Radosti všedních dnů Mirky Samkové“


Ve čtvrtek 27. června 2024 v podvečer se v prostorech informačního centra ve Vile Komenský uskutečnila vernisáž výstavy náchodské malířky Mirky Samkové, členky spolku AMAG, z.s. -  Ateliér malířů a grafiků.

Výstava představuje autorčinu bohatou tvorbu, zaměřenou na motivy květin, zátiší, zákoutí a krajin. Mirka Samková ve svých dílech využívá techniky pastelu, akvarelu, temperových barev, oleje a akrylu, přičemž ráda propojuje různé zajímavé techniky.

Představitelé Náchoda a zdejšího informačního centra v čele se starostou města vyjádřili své poděkování, radost i nadšení, a vyzdvihli také autorčinu inspirativní osobnost a nevyčerpatelnou životní energii. Věříme, že díla Mirky Samkové přinesou radost do všedních dnů všem návštěvníkům výstavy.

Příjemnou a pohodovou atmosféru se svým hudebním doprovodem zajistil flétnový soubor ZUŠ Náchod pod vedením pana učitele Romana Škárky, kterému patří velké díky.

Výstava „Radosti všedních dnů" je k vidění v Informačním centru Malé lázně od 28. června do 25. srpna 2024 v rámci otevírací doby, a vstup je zdarma. Srdečně zveme k návštěvě.


Radosti všedních dnů Mirky Samkové Radosti všedních dnů Mirky Samkové

Radosti všedních dnů Mirky Samkové Radosti všedních dnů Mirky Samkové

Další v galerii 7

Další zprávy /