Dnes
Teplota: 12.8 °C

Středa, 04.09.2024Nové zázemí pro malé čtenáře v dětském oddělení městské knihovny

Nové zázemí pro malé čtenáře v dětském oddělení městské knihovny


Dnes dopoledne bylo v Oddělení pro děti Městské knihovny Náchod slavnostně otevřeno nové pódium, které si přišli prohlédnout starosta Jan Birke a místostarostové Jan Čtvrtečka, František Majer a Milan Vik. Společně s ředitelkou knihovny Ladou Kabelovou tak symbolicky zahájili jeho provoz.

Toto pódium a kompletní zázemí, včetně sestavy regálů, sedacích prvků a rozřaďovače, budou sloužit především nejmenším návštěvníkům a přispějí k příjemnější atmosféře a zážitkům při návštěvě knihovny.

Děkujeme paní ředitelce, všem knihovníkům a knihovnicím a všem, kteří se podíleli na realizaci. Těšíme se, že nové pódium přinese mnoho radosti a inspirace ke čtení knih hlavně malým čtenářům.

Úpravy byly financovány z prostředků města Náchoda a podpořeny prostřednictvím MAS Stolové hory dotací z programu 8. výzvy MAS/F7/3.7, projekt SZIF/2024/0428148 Zlepšení podmínek pro vzdělávací činnost Městské knihovny o.p.s.


Nové zázemí pro malé čtenáře v dětském oddělení městské knihovny Nové zázemí pro malé čtenáře v dětském oddělení městské knihovny

Nové zázemí pro malé čtenáře v dětském oddělení městské knihovny Nové zázemí pro malé čtenáře v dětském oddělení městské knihovny

Další v galerii 7

Další zprávy /