Dnes
Teplota: 4.1 °C

Úterý, 23.08.2022Atletické závody o víkendu

Atletické závody o víkendu


V sobotu odjela atletická skupina Jiřího Vondřejce do Litomyšle na 4. kolo II. ligy mužů a žen.V mužském týmu Hvězdy Pardubice B nastoupila dvojice dorostenců Radek Majera a Martin Zeman /Á tým je v extralize/.V ženské kategorii se představila po dlouhé pauze a vleklých zdravotních problémech dorostenka Daniela Vacková ,která trenéry mile překvapila.Dále další závodnice, ještě žákyně ,Sofie Piechová a Kateřina Krombholzová jela na "zkušenou".Obě družstva se udržela ve II.lize,takže předpokládáme,že v příštím roce se děvčata poperou o účast a postupu do 1. ligy.
V neděli pak další část tréninkové skupiny odjela do Pardubic na 3. kolo KP družstev dorostu a juniorů.Za velice nepříznivého počasí předvedl především Jirka Bruha kvalitní výkony jak na 100m,tak i na 200m, kde oba závody vyhrál. Představil se ještě David Ulich,Radek Majera,Martin Zeman a Kateřina Krombholzová.Všichni ve svých věkových kategorií v družstvech postoupili do finále Mistrovství Čech.Všechny výsledky jsou opět na:www.atletika.cz
Foto ze sobotních závodů:zprava je Radek Majera st., dále pak Jarmila Kratochvílová - stále držitelka světového rekordu na 800m časem 1:53,28min. z roku 1983, hlavní trenér Jiří Vondřejc, Daniela Vacková,Radek Majera ml.,Martin Zeman,Kateřina Krombholzová s trenérem Ing.Jiřím Vondřejcem.


JV


Atletické závody o víkendu Atletické závody o víkendu

Další zprávy /