Dnes
Teplota: 31.3 °C

Pondělí, 17.06.2024Malé ohlédnutí za velkými oslavami

Malé ohlédnutí za velkými oslavami


V sobotu 15. června 2024 přijel rytíř Hron přijel s průvodem na Masarykovo náměstí a oslavy 770 let od první písemné zmínky o Náchodě mohly začít. Z bohatého programu až do pozdních večerních hodin si mohl vybrat každý.

Počasí nám přálo po celou dobu oslav, nezbývá tedy než jen poděkovat!

Velké poděkování si zaslouží všichni účinkující, stánkaři, náchodské základní a mateřské školy, spolky, sportovní oddíly a všechny organizace, které se zapojily do slavnostního průvodu a celého programu.

V neděli 16. června byla složena v kostele sv. Vavřince slavnostní bohoslužba za Město Náchod u příležitosti oslav 770. výročí za hudebního doprovodu CANTO ZUŠ Náchod. Děkujeme všem členům sboru a sbormistrovi Zbyňku Mokrejšovi, náchodské římskokatolické farnosti a všem, kteří se na přípravě mše podíleli.

Děkujeme také pracovníkům Technických služeb, skvělé partě velkých pomocníků v čele s Michalem Ungrádem a v neposlední řadě strážníkům Městské policie Náchod a všem kolegům z městského úřadu  a Městského informačního centra Náchod.

A především díky vám všem, kteří jste o víkendu přišli a nenechali jste si ujít program, za jehož přípravou se skrývá velká spousta práce.

Oslavili jsme to společně!

Za krásné fotky děkujeme Karolíně Kubcové - Fotoateliér TRAUDY.


Malé ohlédnutí za velkými oslavami Malé ohlédnutí za velkými oslavami

Malé ohlédnutí za velkými oslavami Malé ohlédnutí za velkými oslavami

Další v galerii 73

Další zprávy /