Dnes
Teplota: 9.7 °C

Sobota, 27.05.2023Sobota 27. 5. byla v Náchodě nabitá akcemi

Sobota 27. 5. byla v Náchodě nabitá akcemi


Sobotní počasí přálo všem dnešním akcím! Již od rána se soutěžilo v požárním sportu v areálu atletického stadionu Hamra. Okresní soutěž s názvem Plamen zahájili starosta Jan Birke a místostarostové Jan Čtvrtečka (odpoledne předal ceny vítězům jednotlivých kategorií), František Majer a Milan Vik.

Další velkou akcí, kterou tradičně pořádá Policie ČR ve spolupráci s Městskou policií Náchod a Městem Náchod v prostoru Dětského dopravního hřiště v Bělovsi, byl Den s Policií. Letos i za účasti příslušníků Armády ČR, kteří zde rovněž předvedli svou techniku stejně jako všechny složky integrovaného záchranného systému. Děti si mohly zasoutěžit o zajímavé ceny a prohlédnout si zblízka techniku i ukázky zásahů.

Milovníci dobrého jídla a pití si přišli na své během Food festivalu Náchod na Masarykově náměstí. Bohatý doprovodný program byl pro návštěvníky připraven po celý den.

A skvělé počasí si užili také klienti Městského střediska sociálních služeb Marie při tradičním opékání buřtů. O hudební doprovod a milou atmosféru se postarala dechová hudba Stavostrojka.

Nabídka dnes byla opravdu veliká, věříme, že jste si užili krásný slunečný den, ať už jste navštívili kteroukoli z náchodských akcí.

Velké poděkování patří organizátorům všech akcím!

 

 

 


Sobota 27. 5. byla v Náchodě nabitá akcemi Sobota 27. 5. byla v Náchodě nabitá akcemi

Sobota 27. 5. byla v Náchodě nabitá akcemi Sobota 27. 5. byla v Náchodě nabitá akcemi

Další v galerii 23

Další zprávy /