Dnes
Teplota: 13.2 °C

Neděle, 01.12.2019Vánoční výstava Déčka

Vánoční výstava Déčka


SVČ Déčko Náchod zve širokou veřejnost do Klubu Pranýř (budova Staré radnice na Masarykově náměstí - vedle infocentra) na tradiční Vánoční výstavu, která bude probíhat v týdnu od pondělí 9. prosince do pátku 13. prosince. V rámci výstavy budete moci vystavená dílka i zakoupit - drobná keramika, vánoční dekorace či přáníčko z Déčka jistě potěší nebo bude skvělým dárkem pro někoho jiného. Na každé odpoledne (od 16.00) je připravena také tvořivá dílnička pro děti.
SVČ Déčko se také v rámci Vánoční výstavy připojí k celostátní akci „Česko zpívá koledy" ve středu 11.12. v 18.00, kdy s Náchodským Deníkem zazpíváme koledy u vánočního stromu na náměstí (v případě nepříznivého počasí uvnitř v Pranýři).
V průběhu Vánoční výstavy se můžete zapojit také do charitativní sbírky hygienických potřeb, trvanlivých potravin a věcí denní potřeby (ne oblečení a hračky) pro rodinu s malými dětmi v nouzi. Tyto věci můžete přinést na výstavu nebo do Déčka pod vánoční stromeček jako dar, který později bude předán rodině.
Aktivity v rámci výstavy jsou hrazeny z projektu Euroregionu Glacensis „Ahoj sousedé - spolupráce v Evropském městě Náchod - Kudowa-Zdrój" (CZ.11.4.120/0.0/0.0/16_008/0002083).

Loga


Vánoční výstava Déčka Vánoční výstava Déčka

Vánoční výstava Déčka Vánoční výstava Déčka

Další v galerii 3

Další zprávy /