Dnes
Teplota: 12.8 °C

Pátek, 18.10.2024Dopravní opatření Běh Hronov – Náchod

Dopravní opatření Běh Hronov – Náchod


V sobotu 19. 10. 2024 dojde z důvodu konání tradičního běžeckého závodu Hronov - Náchod k dopravnímu omezení na silnicích II/303 a III/303 1 mezi Hronovem a Náchodem.

Start je v 11:00 v Hronově na náměstí, průjezd přes náměstí bude uzavřen již v 10:50 a doprava bude odkláněna hlídkami PČR a MP Hronov přes silnici II/567 a místní komunikací Padolí.

Trasa závodu povede z náměstí v Hronově po silnici II/303 přes Hronov do Velkého Poříčí, kde odbočí do ul. V Olšině a dále po III/303 1 až na křižovatku se silnicí II/303 „železňák" a dále po II/303 přes Malé Poříčí do Náchoda (ul. Broumovská, Kladská) na kruhový objezd „U Itálie" a dále přes ul. Kamenice a Palackého na Masarykovo náměstí, kde bude cíl.

Závod bude veden za běžného provozu a na křižovatkách budou dopravu usměrňovat hlídky PČR, MP Hronov a Náchod a pořadatelé v reflexních vestách.

Žádáme řidiče, aby dbali jejich pokynů, chovali se ohleduplně a mezi závodníky nevjížděli.

Při průběhu běžců bude značně omezen průjezd kruhový objezd „U Itálie". Tu i sousední kruhový objezd „U Čedoku" budou řídit hlídky PČR.

Od 8 do cca 14 hodin bude uzavřeno Masarykovo náměstí a parkoviště za radnicí. Vozidla, která zůstanou na parkovišti za radnicí zaparkována, budou odtažena. Od uzavření nebude možné z Masarykova náměstí odjet. Proto doporučujeme řidičům, aby zaparkovali na jiných parkovištích v okolí náměstí. Jelikož již od 8 hodin budou na náměstí probíhat dětské závody a kolem 11:30 doběhnou na náměstí běžci hlavního závodu.

Od 11 do 12 hodin bude uzavřena ul. Volovnice.

Řidičům doporučujeme, aby se 19. 10. 2024 mezi 11 a 13 hodinou Náchodu úplně vyhnuli a pro svoji cestu zvolili jinou trasu do Hronova např. přes Kramolnu a Červený Kostelec.

Zároveň z důvodu blížícího se svátku Všech svatých a náporu českých zákazníků na polské tržnice očekáváme zvýšený provoz na silnici I/33.


ilustrační foto ilustrační foto

Další zprávy /