Dnes
Teplota: 34.8 °C

Koncert Andrey Šulcové & Allison Wheeler v Malých lázních

Malé lázně Běloves Náchod


21.07.2024 v 15:00
Vstupné: ZDARMA

Zveme vás na koncert Andrey Šulcové & Allison Wheeler, který se uskuteční v neděli 21. července 2024 od 15:00 v zahradě Vily Komenský v Malých lázních Běloves.

Andrea Šulcová (CZ) a Allison Wheeler (USA) - okouzlující spojení dvou muzikantek, které se zrodilo ze společné lásky k folku, bluegrassu a k psaní písní. Poté, co obě vydaly v roce 2022 úspěšné debuty, Andrea album Opportunities (Animal Music) a Allison album Winterspring (Ubuntu Music), se daly na jaře 2023 dohromady a začaly společně tvořit.

Přestože pocházejí z opačných koutů světa, jsou to spřízněné duše, které vyrůstaly na hudbě Joni Mitchell, Alison Krauss nebo Dixie Chicks, jež silně ovlivnily jejich zvuk a vnímání hudby. Jejich písně lehce odkazují i na jazzový background - Andrea studovala jazzovou flétnu na Kunstuniversität Graz v Rakousku a Allison jazzový zpěv na University of Northern Colorado v USA - přitom ale zůstávají věrné kráse jednoduchosti a zaujmou posluchače plynulými harmoniemi a upřímným vyprávěním. Jejich první EP Life of a Song vyšlo na podzim roku 2023 a duo nadále vzkvétá a s novými písněmi vyráží na turné.

Koncert se koná v rámci Kulturního léta v Malých lázních Běloves.

Vstup je ZDARMA.



Přílohy:

Plakát     (37772_1811911548.jpg / 0,4 MB)