Dnes
Teplota: 33.1 °C

Pondělí, 24.06.2024Prezentace dobrovolných hasičů náchodským studentům: inspirace pro mladé

Prezentace dobrovolných hasičů náchodským studentům: inspirace pro mladé


V první polovině letošního roku proběhla, pod záštitou starosty města Náchoda Jana Birke prezentace dobrovolné hasičské činnosti náchodských hasičů. Zacíleno bylo na potencionální uchazeče 3. a 4. ročníků náchodských středních škol.

Několik desítek vybraných studentů se zúčastnilo přednášek, kde se žáci seznámili s prací dobrovolného hasiče a přiblížili jsme jim, jaké povinnosti a společenské postavení tato činnost přináší. Snahou celé akce bylo v mladých lidech vzbudit zájem o dobrovolnou činnost.

Přednášky byly koncipovány tak, aby studentům poskytly komplexní přehled o práci dobrovolných hasičů. Naši členové představili různé aspekty hasičské práce, včetně absolvovaných zásahů při požárech, technických výjezdech a dalších mimořádných událostech. Důraz byl kladen na význam dobrovolnictví a společenskou odpovědnost, kterou tato práce obnáší.

Po teoretické části následovala prohlídka naší hasičské zbrojnice. Studenti měli možnost se seznámit s vybavením a technikou, kterou naše jednotka používá při zásazích.

Rádi bychom poděkovali vedení města Náchod za pomoc při realizaci těchto akcí. Bez podpory města by naše činnost byla určitě komplikovanější, ale to není případ našeho města.

Členové SDH Náchod


Prezentace dobrovolných hasičů náchodským studentům: inspirace pro mladé Prezentace dobrovolných hasičů náchodským studentům: inspirace pro mladé

Prezentace dobrovolných hasičů náchodským studentům: inspirace pro mladé Prezentace dobrovolných hasičů náchodským studentům: inspirace pro mladé

Další v galerii 3

Další zprávy /