Dnes
Teplota: 1.8 °C

Středa, 01.07.2015Rozvoj efektivity a kvality poskytování sociálně právní ochrany – OSPOD Náchod

Rozvoj efektivity a kvality poskytování sociálně právní ochrany – OSPOD Náchod


Loga

 

Město Náchod realizovalo od 1. února 2014 do 30. června 2015 projekt s názvem Rozvoj efektivity a kvality poskytování sociálně právní ochrany - OSPOD Náchod, číslo projektu CZ.1.04/3.1.03/C2.00026. Účelem projektu bylo nastavení systematické práce v orgánu sociálně-právní ochrany dětí a aktivity s tím související, tj. aktivity spojené se systémem, zavádění nových metod, jejich pilotní ověřování v praxi a vyhodnocování.

Cílem projektu bylo naplnění stavu zaměstnanců OSPOD na odpovídající úroveň dle počtu dětí s trvalým bydlištěm v rámci projektu o 3 nové zaměstnance, uskutečnění 10 supervizí pro zaměstnance OSPOD, uspořádání kulatého stolu, kam byly přizvány regionální instituce zabývající se ohroženými dětmi. Zaměstnanci OSPOD se v rámci zvýšení profesního rozvoje zúčastnili těchto odborných akreditovaných školení: Efektivní komunikace a rodinná diagnostika pro pracovníky OSPOD, Základy facilitace, Novela občanského zákoníku, Základy vedení rozhovoru s dítětem, Základy krizové intervence pro sociální pracovníky, Efektivní komunikace a rodinná diagnostika pro pracovníky sociálně - právní ochrany a Problematika příbuzenské pěstounské péče.

 Projekt Rozvoj efektivity a kvality poskytování sociálně právní ochrany - OSPOD Náchod byl realizován za finanční podpory Evropské unie - Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.

 

 

Mgr. Marcela Šťastná

odbor sociálních věcí a školství

 

 

                                                                   

 


Ilustrační foto Ilustrační foto

Loga Loga

Další zprávy /