Dnes
Teplota: 18.9 °C

Pondělí, 04.09.2023Do náchodských základních škol dnes nastoupilo celkem 200 prvňáčků

Do náchodských základních škol dnes nastoupilo celkem 200 prvňáčků


První školní den je velkou událostí nejen pro děti, ale i pro jejich rodiče, babičky a dědečky, kteří je do školy doprovázeli.

Do náchodských základních škol dnes nastoupilo celkem 200 prvňáčků a jako každý rok přišli náchodské prvňáčky pozdravit a podpořit v jejich důležitém životním kroku i představitelé města Náchoda.

Starosta Jan Birke pozdravil prvňáčky v ZŠ Náchod-Plhov společně s novou ředitelkou Mgr. Petrou Horákovou, které popřál hodně štěstí v nové funkci.

Místostarosta Jan Čtvrtečka již tradičně zavítal do prvních tříd v ZŠ Pavlišovská v příměstské části Babí a v ZŠ Běloves.

V prvních třídách ZŠ Komenského v budově školy v Sokolské ulici přivítal prvňáčky místostarosta a ředitel této základní školy v jedné osobě František Majer a místostarosta Milan Vik pozdravil prvňáčky v ZŠ T. G. Masaryka

V základní škole na Drtinově náměstí ve Starém Městě přivítala malé školáky vedoucí odboru školství MěÚ Náchod Iveta Lukešová.

O něco starší „prvňáčky", studenty EA a Academie Mercurii, pak pozdravil starosta Jan Birke u příležitosti zahájení nového školního roku v kině Vesmír.

 

Přejeme malým i velkým školákům do nového školního roku hodně štěstí a úspěchů a pedagogům i rodičům hodně trpělivosti!

 

 


Do náchodských základních škol dnes nastoupilo celkem 200 prvňáčků Do náchodských základních škol dnes nastoupilo celkem 200 prvňáčků

Do náchodských základních škol dnes nastoupilo celkem 200 prvňáčků Do náchodských základních škol dnes nastoupilo celkem 200 prvňáčků

Další v galerii 14

Další zprávy /