Dnes
Teplota: 1.0 °C

Pátek, 15.07.2022Do centra Náchoda míří tradiční Pivobraní v čele s kapelami Turbo, Komunál a Mig 21

Do centra Náchoda míří tradiční Pivobraní v čele s kapelami Turbo, Komunál a Mig 21


 

Po dvouleté nucené odmlce se do centra Náchoda vrací oblíbený svátek piva Pivobraní. Tentokrát už jeho 9. ročník! V sobotu 16. července se návštěvníci mohou na Masarykově náměstí těšit na pestrou přehlídku českých pivovarů a minipivovarů a řadu koncertů. Největší hvězdou večera bude bezesporu skupina MIG 21 s frontmanem Jiřím Macháčkem, na pódiu vystoupí také kapely Turbo, Komunál, Divokej Bill revival, Banjaming´s Clan a Malina Brothers.
Své pípy roztočí pivovary Trautenberk z Horní Malé Úpy, olešnický Agent, Krakonoš z Trutnova, královédvorský Tambor, královéhradecký Klenot, Beránek ze Stěžer, Malý Janek z Jinců, pražský Pivovar Panaczech, Velkopopovický Kozel, Radegast, Létající pivovar Brewi, Krkonošský medvěd z Vrchlabí a chybět nemůže ani domácí Primátor.

Pro příchozí bude připraven také oblíbený stolní fotbálek v lidské velikosti, bohaté občerstvení a vychutnat si budou moci i vystoupení skupiny šermířů Antares, která se zabývá reprodukcí historického šermu převážně z období pozdní gotiky. Vstupenky jsou k dispozici v předprodeji v síti Kupvstupenku.cz (www.kupvstupenku.cz), tedy v regionálních informačních centrech i on-line. Více informací k akci je k dispozici na webových stránkách https://pivobrani.eu/.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Další zprávy /