Dnes
Teplota: 9.7 °C

TANEC S KYTAROU

Městské divadlo Dr. J. Čížka Náchod


07.05.2023 v 17:30
Vstupné: 90 Kč

ZUŠ vás zve v neděli 7. května od 17:30 hodin do Městského divadla Dr. J. Čížka, kde se uskuteční "Tanec s kytarou".

Vystoupí:
Kytarové orchestry ZUŠ Náchod
Conservatoir de Persan (Francie)
Taneční uskupení ZUŠ Náchod
Conservatoir de Persan (Francie)

Kytarový orchestr ZUŠ Náchod
Kytarový soubor Základní umělecké školy Náchod vznikl na konci roku 2009 z potřeby vzbudit v začínajících kytaristech zájem o společné muzicírování. Pravidelně se účastní školních koncertů, vystupuje na vernisážích a dalších kulturních akcích. V repertoáru souboru jsou kromě klasických skladeb a lidových písní také úpravy současných autorů.

Kytarový orchestr Conservatoire de Persan
V kytarovém orchestru, z našeho partnerského města Persanu (Francie), účinkují jak děti, tak dospělí. Všichni jsou totiž žáky školy Conservatoire de Persan. Rádi hrají lidovou, klasickou, ale také populární hudbu. Vedoucí tohoto orchestru obdivuje latinskoamerickou hudbu, proto mají v repertoáru skladby s tanečními rytmy.

Taneční obor ZUŠ Náchod
Taneční obor Náchod je početná skupina dětí, které baví pohyb a hudba. S nadšením se vrhají do nových projektů, učí se různé taneční techniky a rozvíjí svou přirozenou tvořivost. Jsou rozděleny podle věku do jednotlivých ročníků studia. Účastní se různých tanečních přehlídek a soutěží, v Náchodě je můžete vidět např. v rámci koncertů ZUŠ. Obor má mnohaletou tradici a může se chlubit spoustou ocenění a úspěchů.

Předprodej od 17. dubna 2023.
Vstupné: 90 Kč



Přílohy:

Tanec s kytarou     (35175_9971785737.jpg / 0,27 MB)