Dnes
Teplota: 15.3 °C

07.02.2024   Oslavy

Zasláno: 07.02.2024
Zveřejněno: 07.02.2024

Obsah:

Takhle se město Náchod připravilo na celoroční oslavy 770 let od první písemné zmínky.Takový je stav na více místech převážnou část roku.Jana


Zpracováno:

Předáno k vyjádření Ing. Michalu Hronkovi, odbor správy majetku.


Vyjádření:
07.02.2024
Dobrý den,
dovoluji si oponovat. O úklid města se staráme a na připomínky reagujeme, snažíme se situaci napravit a daná místa uklidit. Uklidit po občanech, kteří se chovají, jak se chovají.
Nepořádek se nyní objevuje hlavně po odtání sněhu a spolu s výkyvy počasí nelze reagovat shodně na všech místech ve stejnou dobu.
Vzhledem k již zmiňovaným oslavám 770 let města bych Vás tedy požádal o specifikaci místa, které jste nafotila.
Děkuji
S pozdravem

Ing. Michal Hronek

 

8.2.2024

Dobřý den pane Hronku.Jistěže vám napíši kde se tato okrasa nachází.Je na parkovišti Riegrova ulice.Ale když se dušujete jak vše průběžně uklízíte tak jsem si myslela že o všem víte.Tato  mobilní zeleň a jiné,např.Nerudova ulice a další plochy jsou zaneřáděny již několik let,né že je uklidíte a lidé vše zasviní znovu.Tam se neuklidí nic.A jestli vám někdo tvrdí že ano,tak ví že vám to je fuk.A tohle neustálé vymlouvání na počasí už je trapné.Jana

 

Dobrý den,
paní Vydrová, květináče nechám uklidit. Omlouvám se, že nemám přehled o všech květnících ve městě jako máte Vy. Jelikož se nemohu věnovat pouze nepořádku v květináčích, uvítám Váš seznam míst k úklidu.
Na počasí se nevymlouvám, ono to počasí takové je.
S pozdravem

 

Ing. Michal Hronek

 



u_3212.jpg