Dnes
Teplota: 9.4 °C

01.07.2020   Parkoviště poliklinika

Zasláno: 29.06.2020
Zveřejněno: 01.07.2020

Obsah:

Dobrý den přeji,minulý týden ve středu okolo desáté hodiny dopolední při návštěvě polikliniky v Náchodě jsem si všiml jak přijíždí hlídka městské policie.Je zde žlutá čára,zákaz zastavení a byla plně obsazena.Hlídka projela bez jakékoliv reakce,vyměnila kotouč v parkovacím stojanu a jela pomalu pryč.To jim velitel musí dát befel co kontrolovat?Sami nic nesmí rozhodnout?Nebo jak vlastně funguje?A tohle se dá vypozorovat denně.


Zpracováno:

Předáno k vyjádření panu Bc. Valicovi, veliteli Městské policie Náchod.


Vyjádření:
01.07.2020

Dobrý den,

zmiňovaný den plnila městská policie po celý den úkoly spojené s návštěvou manželky prezidenta a dalších významných osobností v Náchodě.Na parkoviště u polikliniky byla hlídka poslána pouze z důvodu zprovoznění parkovacího automatu a poté se ihned vracela na stanovište určená Policií ČR a Ochranou službou.

M.Horák - Městská policie Náchod

 

1.7.2020

Dobrý pokus pane Horáku jak ospravedlnit nečinnost hlídky.Jelikož jsem příspěvek posílal 23.6. a psal jsem minulou středu,tak jde o 17.6.2020.Takže pokuste se vymyslet něco jiného.
 
 Dobrý den, pan Horák reagoval na chybné datum zveřejněné na stránkách a nemohl tak přepokládat, že se jedná o středu předchozí.
J. Vinter
internetové stránky


Dobrý den ještě jednou. Z příspěvku pana Vintra je patrné, že chyba při odpovědi nebyla na mojí straně. Pokud máte připomínky k práci městské policie, sdělte příště tuto informaci bez odkladu , nejlépe telefonicky, vedení městské policie, aby mohlo přijmout případná opatření k nápravě.
M.Horák