Dnes
Teplota: 31.3 °C

Kulturní léto v Malých lázních

Malé lázně Běloves Náchod


08.06.2024 - 31.08.2024 v Vstupné: ZDARMA

Město Náchod a Městské informační centrum Malé lázně vás již tradičně zvou na bohatý letní kulturní program pro dospělé i děti do Malých lázní v Bělovsi.


Těšit se můžete na Lázeňské jarmarky s pestrou nabídkou sortimentu od lokálních tvůrců, umělců a řemeslníků a programem pro děti, jako jsou dílničky, malování na obličej a jízdy na koních. Nejmenší návštěvníky určitě potěší i dětský den s disciplínami, který se uskuteční v průběhu července, nebo Podivuhodný svět her Jiřího Šebesty na konci srpna.


Ve venkovních prostorech bude v létě k vidění výstava fotografií Jindřicha Klabačky s názvem Protiklady - výběr z tvorby. Uvnitř infocentra, v prvním patře Vily Komenský, bude probíhat výstava obrazů s názvem Radosti všedních dnů Mirky Samkové.


V zahradě Vily Komenský se uskuteční hned několik koncertů zajímavých umělců nejen z našeho regionu, ale dokonce i ze zahraničí. Swing Sextet Náchod, houslistka Nika s Terkou, Andrea Šulcová & Allison Wheeler, MarZ, Karolína Šalýová a Štěpánka Šťavíková nebo skupina Kantoři - ti všichni se postarají o nezapomenutelné hudební zážitky!


Přijďte si užít kulturní léto společně s námi! Vstup na všechny akce je ZDARMA.



Přílohy:

Plakát     (37649_27117161151.jpg / 0,76 MB)