Dnes
Teplota: 13.6 °C

07.02.2024   Zničeny trávník

Zasláno: 01.02.2024
Zveřejněno: 07.02.2024

Obsah:

Dobrý den, takhle vypadá zničeny trávník od pracovníka Harmonie, který je líný jet z garáže po cestě a ještě je drzý a to nemluvím o porušování značky B2.Doufam, že zjednate nápravu. Děkuji. Klika


Zpracováno:

Předáno k vyjádření Bc. Pavlu Schumovi, vedoucímu odboru sociálních věcí.


Vyjádření:
07.02.2024

Hezký den, pane Klika / pokud se tak jmenujete /, zaměstnanci MěSSS MARIE po provedeném opatření po trávníku nejezdí. Bohužel zde parkují vozidla návštěv obyvatel. Přesto již ve třetím případě došlo k poškození pneumatik našich služebních vozidel / hřebíky, vypuštěné kolo /, která parkují na vymezených místech. Nejenže jsou poškozovány pneumatiky, ale komplikuje to poskytování služby potřebných klientů v terénu, kteří nás očekávají. Nevíte kdo by to mohl dělat?

 

S pozdravem,

Mgr. Jaromír Vejrych

Ředitel MěSSS Marie

 

 

Dobrý den,

na základě stížnosti na chování pracovníka MěSSS Marie provádím průběžně kontroly v okolí budovy HARMONIE I a rád bych doplnil, že trávník je v současné době (k 21.2.2024) poškozován návštěvami, které na něm odstavují svá vozidla a nevyužívají přilehlé parkovací plochy. Chování návštěv klientů budov HARMONIE I a II bohužel nemůžeme ovlivnit.

 

S pozdravem

Mgr. Jaromír Vejrych  v.r.

 

ředitel MěSSS Marie

 

 

Dobrý den, na základě stížnosti na jízdu vozidlem po trávníku u budovy HARMONIE I Vám sděluji, že po ověření podání bylo zjištěno, že skutečně pracovník MěSSS Marie neoprávněně jezdil mimo zpevněnou komunikaci a tím poškozoval trávník, jak je zobrazeno na fotografiích.

Se zaměstnancem byl proveden pohovor ve smyslu zákoníku práce, při kterém byl upozorněn na nepřijatelnost takového jednání.

Vedoucí pečovatelské služby bylo uloženo zaměřit svoji kontrolní činnost na uvedenou problematiku.

 

 

Mgr. Jaromír Vejrych  v.r.

ředitel MěSSS Marie



a_3209_135621619.jpg
u_3209.jpg