Dnes
Teplota: 10.9 °C

O POHÁR RYTÍŘE HRONA

různé

Hřiště u Základní školy TGM Náchod


31.08.2019 v 10:00
Vstupné: 

Zveme Vás na 1. ročník klání "O pohár rytíře Hrona", který se bude konat již 31.8. na hřišti nad ZŠ TGM v Náchodě. Jedná se o 2 oddělené turnaje ve streetballu a nohejbalu, v nichž mohou své síly porovnat basketbalisté a nohejbalisté všech kvalit, věků, pohlaví či národů.

Prozatím se v 1. ročníku v obou případech hraje pouze jedna kategorie, a to "mischmasch" (muži, ženy, děti) s limity max. 12 týmů na streetball a 10 týmů na nohejbal. Jak ve streetballu tak v nohejbalu se hraje metodou 3 na 3, přičemž jsou povoleni 1-2 náhradníci.

Jedná se především o přátelský a fair-play turnaj, jehož cílem je společně se zapotit a oslavit konec léta. Můžete se také těšit na diváckou soutěž, kvalitní občerstvení a celým turnajem nás bude hudebně doprovázet již etablovaná náchodská DJ dvojka - hepa heparin a TRIVET.

Registrovat se můžete buď zprávou do této události, nebo na email: pohar.hron@gmail.com. Startovné je 100 Kč za hráče, pro diváky samozřejmě zdarma. Pro více informací kdykoli pište!

Tak neváhejte a vemte si kecky, přibalte kamarády, sourozence, partnery, spoluhráče, děti, babičky a dědečky, a přijďte zabojovat O pohár rytíře Hrona!!!

 




Přílohy:

O pohár rytíře Hrona     (2583_77313580.jpg / 0,26 MB)