Dnes
Teplota: 7.5 °C

Čtvrtek, 18.06.2020Novinky na Jiráskově koupališti v Náchodě

Novinky na Jiráskově koupališti v Náchodě


Na Jiráskově koupališti, které je od soboty 13. června již otevřeno pro návštěvníky, se před spuštěním provozu nezahálelo.

Návštěvníci se tak mohou těšit na celou řadu novinek. Dětský koutek byl doplněn o věž se skluzavkou (zhotovitelem je firma B plus P spol. s r.o., Červený Kostelec), opraveny byly vnitřní části dřevěných převlékáren a kompletně vyměněny jejich vnější části včetně dveří s kováním (zhotovitelem p. Josef Pavel, Lhotky).

Úplně novou terasu pak návštěvníci uvítají na vstupu do restaurace na koupališti. Pracovníci Vše pro stavby s. r. o., Náchod, provedli kompletní demontáž keramické dlažby, izolace a zábradlí. Nově pak byla terasa přestěrkována, oplechována, zhotovena nová fóliová hydroizolace, položena betonová dlažba a namontováno nové pozinkované zábradlí včetně brány.

Celkem bylo do oprav a nových prvků na Jiráskově koupališti investováno před zahájením letošní sezóny bezmála milion korun (970 tis. Kč).

Opravy se nyní dočká také dětský bazén, které bude do té doby bohužel uzavřen. Návštěvníkům je k dispozici velký bazén a brouzdaliště pro nejmenší.


Novinky na Jiráskově koupališti v Náchodě Novinky na Jiráskově koupališti v Náchodě

Novinky na Jiráskově koupališti v Náchodě Novinky na Jiráskově koupališti v Náchodě

Další v galerii 8

Další zprávy /