Dnes
Teplota: 20.4 °C

Středa, 14.11.2018Krasobruslení

Krasobruslení


VC Hradec Králové

Závody Českého poháru : ISU, proběhly v Hradci Králové za náchodské účasti: v kategorii nejmladší žačky si vedla dobře Emma Voltr, která je v této kategorii nováčkem. O účast na republice už jde Pavlíně Mertové. Ta v tomto roce již získala dvakrát vynikající čtvrtá místa a naznačila, že se se hodlá usídlit hodně vpředu. Předvádí náročný program a daří se jí realizovat záměry choreografa Františka Blaťáka. V kategorii mladší žáci - chlapci také máme své želízko v ohni. Bronzovou medaili si odvezl ze závodu Jan Valtera. Do kategorie žačky postoupila Eliška Gajdošová. Také ona bude usilovat o republikovou účast.

Další náchodské děti závodily ve Dvoře Králové nad Labem. Dařilo se Tereze Němečkové - 3. místo žačky B, Haně Valterové, Anně Černické, Karolíně Ryšavé a Adéle Tylšové.

V tomto týdnu čeká děti závod v Praze a v Pardubicích. Tak ať to skáče vysoko a točí se rychle....

 

Mezinárodní závody Riedell Cup v Praze s náchodskou účastí.

V minulém týdnu se účastnila Oluše Gajdošová, TJ Kraso Náchod mezinárodních závodů v Praze. Získala tak první zkušennosti v těžkém závodě a povědomí o tom, že nic není nemožné. Nezdařilo se úplně vše, ale se svým prvním startem může být spokojená ona i trenéři : František Blaťák a Klára Pavlovičová.


EMMA VOLTR EMMA VOLTR

EMMA VOLTR EMMA VOLTR

Další v galerii 5

Další zprávy /