Dnes
Teplota: 5.0 °C

Úterý, 24.03.2020Mimořádný dar polské ambasády do Náchoda

Mimořádný dar polské ambasády do Náchoda


Dnes dorazil do Náchoda DAR přímo od polské ambasády v podobě 11 palet zboží za téměř 200 tisíc korun jako poděkování za veškerou pomoc a konstruktivní řešení ohledně nouzové situace na polsko-českých hranících a zajištění distribuce potravinových balíčků pro řidiče kamionů v minulém týdnu.

Toto poděkování v podobě balené vody, energetických nápojů Verva a cukrovinek si odpoledne převzali v nové hasičské zbrojnici příslušníci Armády ČR, Policie ČR, Hasičského záchranného sboru Královéhradeckého kraje, dobrovolní hasiči, zdravotníci Zdravotnické záchranné služby KHK, celníci, strážníci Městské policie Náchod a náchodští dobrovolníci!

„Ti všichni se zasloužili o řešení náročné dopravní situace minulý týden v Náchodě, proto jsme velmi rádi, že se paní velvyslankyně rozhodla darovat tuto materiální podporu právě do Náchoda. Během dnešního odpoledne se tak vše dostalo do těch správných rukou, více než čtyřem stovkám lidí, kteří jsou denně ve službě a starají se o chod města během nouzového stavu s mimořádným nasazením," uvedl starosta Jan Birke.


Mimořádný dar polské ambasády do Náchoda Mimořádný dar polské ambasády do Náchoda

Mimořádný dar polské ambasády do Náchoda Mimořádný dar polské ambasády do Náchoda

Další v galerii 10

Další zprávy /