Dnes
Teplota: 12.9 °C

Středa, 12.07.2017Prázdninové dvojčíslo láká na Pivobraní a rozhovory s herečkou Bárou Polákovou a parkouristou Lukášem Kuldou

Prázdninové dvojčíslo láká na Pivobraní a rozhovory s herečkou Bárou Polákovou a parkouristou Lukášem Kuldou


Z obálky letního prázdninového dvojčísla časopisu Náchodský SWING vyhlíží čtenáře herečka a zpěvačka Bára Poláková, která nejen, že usedla do rubriky Zpovědnice, ale také je jednou z hudebních hvězd náchodského Pivobraní. To vypukne v sobotu 15. července a láká na 18 pivovarů a vystoupení Michala Hrůzy a kapel UDG, Komunál, Bohadlo Band, Pink Floyd revival, Vaťák a dalších.
Jako Osobnost Swingu se představí talentovaný Lukáš Kulda z Červeného Kostelce, který se letitým tréninkem vypracoval mezi českou špičku v parkouru a freerunningu. Téma přiblíží blahodárné účinky i úskalí bosochodectví, Profil připomene uplynulých pět ročníků Pivobraní a zmíní i aktuální šestý, Filmová recenze zve snímkem Kráska a Zvíře do kinosálů především malé diváky, Rodičům a dětem představíme Lesní mateřské školy, na cyklovyjížďku za skvosty lidové architektury Kladského pomezí vás nalákáme v rubrice Tip na výlet a letním radovánkám se věnuje i oblíbená dvoustrana fotografií z archivu náchodského Fotoklubu Náchod včera a dnes.
Chybět nemohou programy kin, nabídka výstav a přehled kulturních akcí, který pro vás pravidelně rozšiřujeme na našem webu www.nachodskyswing.cz a na facebookovém profilu.

Pěkné počtení přeje Hana Stoklasová


Náchodský SWING Náchodský SWING

Náchodský SWING Náchodský SWING

Další zprávy /