Dnes
Teplota: -1.8 °C

Čtvtek, 13.10.2022Zimní magazín Kladského pomezí je na cestě

Zimní magazín Kladského pomezí je na cestě


Přípravy nového zimního magazínu Kladského pomezí míří do finále! Na pultech informačních center se objeví v průběhu listopadu a jako vždy bude k dostání zdarma. Elektronickou verzi již tradičně najdete na našich webových stránkách. Na co všechno se v něm můžete těšit?

Magazín přinese inspiraci na aktivní trávení zimního času v Kladském pomezí. I během chladnějších měsíců si mnozí z nás rádi provětrají hlavu na čerstvém vzduchu, proto je pro čtenáře připraveno hned několik nápadů na pěší výlety. Vydejte se podél řeky Metuje do Malých lázní Běloves, zažijte romantickou atmosféru zasněženého Babiččina údolí a objevte historii krajiny „města na skále" na letos otevřené Geostezce v Libchyňském údolí. Nádherné přírodní scenérie vás nadchnou i během návštěvy skalního okruhu v Adršpachu nebo při výhledu z rozhledny Jiráskovy turistické chaty na Dobrošově, která v příštím roce oslaví rovných 100 let své existence! Chybět nebudou ani informace o lyžařských trasách v našem regionu.

V magazínu samozřejmě najdete i zajímavé tipy na kulturní akce. Podrobněji se zaměříme na Loutkářský festival v Červeném Kostelci a již tradiční Josefovský masopust. Za netradičními zážitky vás zavedeme do Rtyně v Podkrkonoší, kde připravují adventní procházky s ponocným, ale také do Hronova, na komentované prohlídky Jiráskova divadla.

 

 


Jiráskovo divadlo_archiv KIS Hronov Jiráskovo divadlo_archiv KIS Hronov

Malé lázně Běloves_autor Tomáš Menec Malé lázně Běloves_autor Tomáš Menec

Další v galerii 3

Další zprávy /