Dnes
Teplota: 8.2 °C

Úterý, 11.06.2019Služba Senior taxi v Náchodě zná svého provozovatele

Služba Senior taxi v Náchodě zná svého provozovatele


Dnes dopoledne podepsali starosta Jan Birke a jednatel Vodní záchranné a dopravní služby s.r.o., Náchod pan Vratislav Vrábel smlouvu o provozování služby SENIOR TAXI v Náchodě.

Na základě výsledku veřejné zakázky, která byla zveřejněna 7. května 2019, schválili náchodští radní na svém jednání 3. června 2019 provozovatele. Nabídky podali celkem tři zájemci a po splnění všech požadovaných podmínek byla s nejvýhodnější cenou (22 Kč/km) vybrána právě Vodní záchranná a dopravní služba s.r.o., Náchod.

„Jsme rádi, že nám podařilo vybrat provozovatele a máme tak konkrétního partnera pro přípravu spuštění této žádané služby již od srpna letošního roku," uvedl při podpisu smlouvy starosta Jan Birke a dodal: „V následujících dnech proběhnou jednání, kde se budeme domlouvat na podrobnostech jako je např. označení vozidel, tak aby budoucí uživatelé měli co nejvíce informací".

Průkazku na využití služeb Senior taxi může získat každá fyzická osoba, která je v obci hlášena k trvalému pobytu a dosáhla věku nejméně 65 let nebo osoba, která dosáhla věku 18 let a vlastní průkaz ZTP, ZTP/P. O její lze požádat od 1. do 22. 7. 2019, a to na Městském úřadě Náchod, ul. Zámecká 1845, na odboru sociálních věcí.

SENIOR TAXI bude provozováno na území města Náchoda včetně jeho příměstských částí. Tato místa budou rozdělena do dvou zón.
Zóna I - Náchod, Babí u Náchoda, Staré Město nad Metují, Běloves, Bražec, Malé Poříčí, Lipí u Náchoda
Zóna II - Jizbice u Náchoda, Dobrošov, Pavlišov
Přepravné je stanoveno ve výši 25 Kč včetně DPH za jízdu v jednom směru v zóně I a 30 Kč včetně DPH za jízdu v jednom směru ze zóny II a obráceně. Služba bude k dispozici každý pracovní den v době od 7:00 do 22:00, v sobotu od 8:00 do 22:00, v neděli od 8:00 do 17:00 hodin, a ve dnech státního svátku a pracovního volna od 8:00 do 17:00 hod.

 


Služba Senior taxi v Náchodě zná svého provozovatele Služba Senior taxi v Náchodě zná svého provozovatele

Další v galerii 3

Další zprávy /