Dnes
Teplota: 14.7 °C

Pátek, 08.09.2017Už jen pár dní můžete s Toulavým baťohem hrát o skvělé ceny

Už jen pár dní můžete s Toulavým baťohem hrát o skvělé ceny


Už jsou tomu čtyři roky, co Toulavý baťoh provází děti i dospělé regionem Kladské pomezí, a tedy již po čtvrté jste se mohli zapojit do naší cestovatelské soutěže o hodnotné ceny. Letos můžete i vy vyhrát jednu z 10 zajímavých cen. Musíte si však pospíšit, hra potrvá pouze do konce září a slosování proběhne už 2. října.

Smyslem soutěže je sbírat malované samolepky a lepit je do ilustrované mapy, kterou získáte v jakémkoli informacím centru. K tomu abyste byli zařazení do slosování, se stačí na výdejním místě prokázat mapou s pěti nasbíranými samolepkami a poskytnou svůj kontakt (e-mail). V tuto chvíli i jako malý dárek obdržíte žluté létající frisbee nebo bloček s Toulavým baťohem. Seznam výdejních míst samolepek najdete na zadní straně mapy.

A o co se tedy letos hraje? Hlavní cenou je víkend na broumovské farmě Wenet pro dvě osoby, takže pokud máte rádi přírodu a zvířátka, tak se vám zde bude určitě líbit. Na farmě si užijete víkend mezi nejen hospodářskými, ale i exotickými zvířaty jako jsou velbloudi, lamy, papoušci nebo třeba dikobraz. Druhá a třetí cena zahrnuje víkendový pobyt ve všesportovním areálu v Havlovicích pro celou rodinu. V ceně je také permanentka, která vám umožní vstup do areálu, kde vás čeká dětské hřiště, obří trampolína, koloběžky, in-line brusle, ping pong, tenis, minigolf a mnoho dalšího. Čtvrtá cena nabízí pobyt pro celou rodinu a zdravou snídani z lokálních surovin v penzionu Bor. Díky páté ceně můžete kousek Kladského pomezí vidět z koňského hřbetu v areálu Green Walley Stárkov. Zbylé čtyři ceny zahrnují permanentky do již zmíněného všesportovního areálu v Havlovicích, kde si díky bohaté nabídce aktivit opravdu každý najde to své.

Tak nezapomeňte, slosování o tyto skvělé ceny proběhne už 2. října! Výsledky slosování najdete na www.kladskepomezi.cz, www.toulavybatoh.cz a Facebooku Kladského pomezí.


mapa mapa

Další zprávy /