Dnes
Teplota: 13.7 °C

Neděle, 13.08.2017Další dopravní omezení zkomplikuje do konce srpna průjezd Náchodem

Další dopravní omezení zkomplikuje do konce srpna průjezd Náchodem


Stavební práce na opravě průtahu Náchoda probíhají podle harmonogramu a v příštích dnech přijde na řadu oprava frekventované křižovatky silnice I/33, ulice Českoskalická a místní komunikace, ulice Českoskalická (výjezd z centra, ul. Komenského).

Součástí rekonstrukce komunikace je mimo jiné i oprava vodovodu v prostoru této křižovatky, kterou bude provádět společnost Vodovody a kanalizace Náchod, a. s., a to v termínu od 15. 8. 2017. S prováděním prací bude souviset také dopravní omezení, kdy krátký úsek místní komunikace, ulice Českoskalické (u Hotelu Hynek), musí být proveden jako jednosměrná komunikace. To znamená, že řidiči vozidel jedoucí po silnici I/33 ve směru od Hradce Králové nebudou moci odbočit vlevo do místní komunikace, ulice Českoskalické, a následně ulici Komenského, ale budou muset pokračovat po silnici I/33 až na křižovatku s ulicí Bratří Čapků (u ATASu), případně až na okružní křižovatku „u Slávie".

Na výjezdu z centra Náchoda se nic nemění, řidiči vozidel jedoucí z místní komunikace, ulice Českoskalické budou moci jet vpravo na Hradec Králové, případně odbočit vlevo zpět do centra. Na opravu vodovodu bude navazovat frézování vozovky a pokládka nového asfaltu, které bude dokončeno cca do 30. 8. 2017.

Uvedené řešení je především pro obyvatele Náchoda lepší variantou, než kdyby Policie ČR přistoupila k úplné uzavírce místní komunikace a objízdná trasa by pak vedla zdlouhavě přes Červený Kostelec. Přesto se omlouváme za komplikace a prosíme řidiče i chodce, aby pečlivě sledovali dopravní značení.

 


Další zprávy /