Dnes
Teplota: 18.8 °C

Úterý, 03.11.2020Provoz Městského úřadu v Náchodě v době nouzového stavu - AKTUALIZOVÁNO od 4. 11. 2020

Provoz Městského úřadu v Náchodě v době nouzového stavu - AKTUALIZOVÁNO od 4. 11. 2020


V návaznosti na opatření vyhlášená Vládou ČR a prodloužení nouzového stavu do 20. 11. 2020 bude v následujících dnech a týdnech zajištěn chod Městského úřadu Náchod i nadále v rozsahu dvakrát týdně po dobu pěti hodin a to následovně:

 

po 8.00-13.00
út dle tel. dohody
st 12.00-17.00
čt dle tel. dohody
ZAVŘENO

 

 

Prosíme občany, aby pro vyřízení svých záležitostí jednoznačně preferovali elektronickou formu komunikace. V případě přepážkových pracovišť, platí provozní doba úřadu.

 

V tomto kontextu upozorňujeme především ty žadatele, kterých se týká nutná výměna řidičského průkazu do konce letošního roku, aby vyřízení odložili po skončení nouzového stavu.

 

V případě, že uplynula doba platnosti dokladů (řidičský průkaz; průkaz profesní způsobilosti řidiče; potvrzení o oznámení ztráty, odcizení, poškození nebo zničení řidičského průkazu dle § 115 odst. 5 zákona o silničním provozu) v době trvání nouzového stavu, se hledí na tyto doklady jako na platné, resp. držitelé těchto dokladů nebudou za výkon činnosti realizovaný s dokladem, jenž v době nouzového stavu pozbyl plynutím času své platnosti, v přestupkovém řízení postihováni. V tomto duchu budou postupovat i orgány Policie ČR či obecní policie při posuzování přestupků.


Ilustrační foto Ilustrační foto

Další zprávy /