Dnes
Teplota: 8.0 °C

Sobota, 25.06.2022Memoriál V. Betky – 22. 6. 2022 (Orel u Slatiňan) Kategorie U12

Memoriál V. Betky – 22. 6. 2022 (Orel u Slatiňan) Kategorie U12


Středa 22. 6. 2022 patřila okresním výběrům kategorie U12 na memoriálu Vl. Betky (semifinálový turnaj). Turnaje se zúčastnily celkem čtyři týmy z okresů Chrudim, Jihlava, Semily a náš výběr OFS Náchod.Náchodští reprezentanti bez ztráty bodu vyhráli celý turnaj a kvalifi-kovali se na celorepublikové finále, které by se mělo uskutečnit během září v Praze.Kluci v modrém v prvním utkání porazili stejně staré borce z OFS Jihlava 3:1 (Hochsteiger, Kašajík, Brabec), ve druhém a nejtěžším zápa-se přetlačili kluky z Chrudimi 3:2 (Říha 2x, Kincl) a v posledním utkaní přehráli OFS Semily v poměru 3:0 (Říha, Hemelík, Ježek).

OFS Náchod reprezentovali:FK JaroměřLibich Šimon, Hemelík Luboš, Kašajík Tadeáš, Hochsteiger Jan, Vá-vra MartinSK Červený KostelecSemerák Zdeněk, Kincl Vojta, Ježek Vilém, Říha Matěj, Smrc NicolasSK Česká SkaliceSedláček Samuel, Brabec Vojtěch, Knopp Nicolas, Hladik Michal

Trenéři: Libich Petr, Říha Jiří

Slova GTM OFS Náchod Lukáše Tryzny:

„ Naši borci předvedli, dle mého názoru nejlepší výkony v ce-lém turnaji a zaslouženě zvítězili. V každém utkání jsme vstřelili 3 branky, ale mohlo to být i daleko víc. V cestě nám stála mnohdy nervozita v zakončení, tyče a v posledním utkání skvěle chytající brankář OFS Semily. Na všech hráčích byla vidět chuť poprat se o vítězství. Kluci se hecovali a podporovali, což také pomohlo k úspěchu.Chtěl bych poděkovat organizátorům turnaje, v čele s Honzou Uhlířem a zástupcům TJ Orel. My se teď již musíme soustředit a pomalu připravovat na finá-lový turnaj. Tento výběr ještě neřekl poslední slovo."

Předseda OFS Náchod Petr Vítek:

Výběru OFS Náchod kategorie U12 se podařil významný úspěch, kdy po nedávném triumfu na venkovních přeborech Královéhradeckého kraje vyhrál i semifinálovou skupinu a po-stoupil do republikového finále. Chtěl bych touto cestou pogratulovat klukům i trenérům k tomuto již tak velkému úspěchu, kdy vzorně reprezentovali nejen náš malý okres, ale i celý Královéhradecký kraj. Poděkování trenérům za skvělou přípravu, vedoucím za servis a také klubovým trenérům za dobrou práci s mládeží v našem regionu i rodičům za podporu.


Memoriál V. Betky – 22. 6. 2022 Memoriál V. Betky – 22. 6. 2022

Memoriál V. Betky – 22. 6. 2022 Memoriál V. Betky – 22. 6. 2022

Další v galerii 5

Další zprávy /