Dnes
Teplota: 15.1 °C

Neděle, 22.09.2019Za sportem na náměstí a Strongman 2019

Za sportem na náměstí a Strongman 2019


V sobotu 21. září 2019 patřilo náchodské náměstí sportu a sportovním oddílům. Již po šesté tak měly náchodské sportovní oddíly a organizace, které zajišťují volnočasové aktivity, možnost prezentovat dětem a jejich rodičům svou nabídku. Děti si mohly vyzkoušet tradiční hokej, házenou, fotbal nebo florbal, nechyběla nabídka školy bruslení, korfbalu, ale i orientační běh. O doprovodný program se postaraly Mažoretky Náchod, dobrovolní hasiči SDH Běloves nebo náchodské Déčko s elektronickou střelnicí. 

Akci Za sportem na náměstí tradičně spojenou s divácky atraktivní soutěží Strongman 2019 zahájil ve 13 hodin místostarosta František Majer.

Nabídka sportů je v Náchodě pestrá a je si opravdu z čeho vybírat. Věříme, že i tentokrát si při prezentaci 14 oddílů mnoho dětí vybralo ten správný směr.

Děkujeme organizátorům a všem klubům a jejich členům, kteří se každoročně podílejí na prezentaci možností sportovních aktivit, za skvělou atmosféru, a hlavně za to, co dělají v průběhu celého roku pro náchodské děti.

Malým i velkým sportovcům přejeme v nové sezoně hodně úspěchů a žádná zranění!


Za sportem na náměstí a Strongman 2019 Za sportem na náměstí a Strongman 2019

Za sportem na náměstí a Strongman 2019 Za sportem na náměstí a Strongman 2019

Další v galerii 14

Další zprávy /