Dnes
Teplota: 20.3 °C

Čtvrtek, 23.05.2019Poděkování za reprezentaci Náchoda

Poděkování za reprezentaci Náchoda


Ve středu 22. května odpoledne patřila obřadní síň náchodské radnice úspěšným sportovcům. Nejprve starosta Jan Birke a náchodský zastupitel Petr Jirásek přivítali judistku Kristýnu Vondřejcovou, členku SKP Judo Náchod společně s trenérem, předsedou klubu a svými nejbližšími. Kristýna k řadě úspěchů a získaných medailích, kterými se skromně pochlubila, přidala na konci dubna další velký úspěch na turnaji v maďarské Budapešti EUROPEAN TOP TOURNAMENT - BUDAPEST CUP OPEN 2019. Toho se zúčastnilo téměř 1 600 závodníků z 30 zemí a Kristýna pro Náchod vybojovala krásné druhé místo.

Dalšími úspěšnými sportovci, kteří se přišli vedení města pochlubit svým úspěchem a vybojovaným pohárem, byli náchodští basketbalisté - družstvo TJ SPŠ Náchod. Ti dosáhli velkého sportovního úspěchu v letošním ročníku Východočeské basketbalové ligy, když ve finálovém zápase zdolali soupeře z Trutnova a za velké podpory fanoušků se tak stali zaslouženě Mistry Východočeské ligy.

„Všem sportovcům patří velké poděkování za skvělou reprezentaci města a především gratulace za výborný výkon. A nejen to, mimořádné úspěchy si zaslouží i materiální podporu pro klub nebo jednotlivce v podobě podpory při financování náročné sezony nebo na nákup nových dresů. To je naším úkolem, a i proto připravujeme odpovídající zázemí, tj. výstavbu nové moderní multifunkční haly," uvedl při setkání se sportovci starosta Jan Birke.

 


Poděkování za reprezentaci Náchoda Poděkování za reprezentaci Náchoda

Poděkování za reprezentaci Náchoda Poděkování za reprezentaci Náchoda

Další v galerii 7

Další zprávy /