Dnes
Teplota: 5.1 °C

Pondělí, 29.01.2018Olympiáda dětí a mládeže v Pardubickém kraji

Olympiáda dětí a mládeže v Pardubickém kraji


Náchodské krasobruslení vybojovalo zásluhou Elišky Gajdošové místo v kategorii mladších žákyň!

... tak držme palce. Elišku doprovází trenérka Klára Pavlovičová. 

A náchodské krasobruslařky vyjely také na závody do Nymburka a Liberce
V Nymburce se dařilo Tereze Němečkové, v kategorii žačky B získala stříbrnou medaili, v Liberci pak byla na 4. místě. Své závody začala absolvovat také Hana Valterová, na závodech v Nymburce skončila na 10.místě a v Liberci byla v kategorii mladší žačky B na 18. místě. Dorota Brumlichová závodí v kategorii nejmladší žačky A. V Nymburce skončila na 13 místě a v Liberci pak byla na 13. místě. Leontýna Šolcová v kategorii mladší žačky A získala v Liberci 14. místo. Zkušenosti z velkých závodů pomalu sbírají náchodské naděje: Emma Voltr a Tereza Mináriková v kategorii nováčci starší dívky. V Liberci se totiž jel závod Poháru ČKS v bodovacím systému ISU.
Celou soutěž absolvovala děvčata s trenérkou Janou Kolářskou. V sobotu závodila Pavlína Mertová doprovázena Klárou Pavlovičovou v Třinci. Obsadila 18. místo.
Můžeme některé z nich vidět na závodě v Náchodě již o nadcházejícím víkendu 3.-4. 2. 2018.
Závodit bude: Emma Voltr, Tereza Mináriková, Dorota Brumlichová, Pavlína Mertová, Eliška Gajdošová. Svůj program předvede také Jan Valtera, který bude usilovat o účast na MČR nejmladšího žactva. O tyto posty by také měla zabojovat Pavlína Mertová v kategorii nejmladší žákyně. Eliška Gajdošová má svoji účast na MČR mladších žákyň již jistou.


Další zprávy /