Dnes
Teplota: 0.7 °C

Pátek, 31.03.2017V neděli odstartujeme seriál běžeckých závodů Primátor CUP

V neděli odstartujeme seriál  běžeckých závodů Primátor CUP


      Všichni milovníci sportu a běhu především zpozorněte. Pivovar PRIMÁTOR a.s. pro Vás jako generální partner projektu připravil společně s jednotlivými organizátory a partnery první ročník běžeckého seriálu Primátor CUP. Propojili jsme nejstarší závody Náchodského regionu a věříme,       že společný projekt a současný běžecký boom, přiláká nejen zkušené běžce, ale i ty, kteří s během teprve začínají.

 

     Šestidílným běžeckým seriálem Primátor CUP jsme spojili dohromady silniční závody se závody v terénu. Kultovní běh Hronov-Náchod a Cenu Metuje, společně se štikami, které se velmi rychle prodraly do běžeckého kalendáře - Běh Babiččiným údolím a Běh pro Hospic. K tomu jsme přidali dvě miminka - Lázeňskou sedmičku a Montacké vlny. Žádný závod není delší než       10 km a kratší než 6 km.

 

     Vše jsme okořenili, zamíchali a výsledek posoudí všichni, kteří se běžeckého seriálu zúčastní. Řada z Vás má odběháno spoustu ročníků uvedených závodů a letos je to                    i s bonusem získání dalšího triumfu.

 

     Všechny důležité informace k jednotlivým běhům a bodovému systému Primátor CUPu získáte v přehledné webové prezentaci www.primatorcup.cz a na facebooku.

 

     První závod Primátor CUPu Běh Babiččiným údolím odstartujeme v neděli 2. dubna 2017 v Ratibořicích. Organizátorem běhu je Místní akční skupina mezi Úpou a Metují. Těšíme se     na všechny běžce v krásném koutu naší republiky, tedy u nás na Náchodsku. Neležte doma       a poběžte s námi.

 

 


Primátor CUP Primátor CUP

Další zprávy /