Dnes
Teplota: 1.1 °C

Pondělí, 16.05.2022Tradiční ples města Náchoda, Primátoru a. s. a Beránku Náchod a. s

Tradiční ples města Náchoda, Primátoru a. s. a Beránku Náchod a. s


V sobotu 14. května 2022 se v Městském divadle Dr. J. Čížka uskutečnil oblíbený Reprezentační ples města Náchoda, Primátoru a. s. a Beránku Náchod a. s., který byl slavnostně zahájen tanečním vystoupením Jiřího Grosse a jeho taneční partnerky Veroniky Liškové.

Celým večerem, doplněným bohatým kulturním programem, provázel známý moderátor Karel Voříšek, o taneční zábavu se postarala hudební skupina Relax.  Na plese vystoupily pěvecké hvězdy Sisa Sklovská a Tomáš Savka. V kavárně Hotelu U Beránka se doprovodný program nesl v libých tónech hry na saxofon v podání náchodské rodačky Kateřiny Janečkové. Součástí večera bylo předávání cen Kulturní a sportovní nadace města Náchoda a nechyběla ani oblíbená tombola, ve které se soutěžilo o zajímavé ceny. Tímto všem sponzorům (viz níže) děkujeme za poskytnuté ceny do tomboly!

Děkujeme také za přízeň všem návštěvníkům a těšíme se na další společné setkání při této příležitosti v roce 2023!

 

 


Přílohy:

Seznam - sponzorů     (7522_8111616594.xls / 0,04 MB)

Tradiční ples města Náchoda, Primátoru a. s. a Beránku Náchod a. s. Tradiční ples města Náchoda, Primátoru a. s. a Beránku Náchod a. s.

Tradiční ples města Náchoda, Primátoru a. s. a Beránku Náchod a. s. Tradiční ples města Náchoda, Primátoru a. s. a Beránku Náchod a. s.

Další v galerii 14

Další zprávy /