Dnes
Teplota: 8.3 °C

Pondělí, 16.09.2019Den čisté mobility a chytré energetiky pro Královéhradecký kraj již zítra – 17. 9. 2019

Den čisté mobility a chytré energetiky pro Královéhradecký kraj již zítra – 17. 9. 2019


V úterý 17. září 2019 se na Masarykově náměstí v Náchodě uskuteční Den čisté mobility a chytré energetiky pro Královéhradecký kraj.

S tím souvisí omezení parkování po celý den ve vyznačených prostorách náměstí. Prosíme řidiče, aby respektovali dopravní značení, neparkovali na náměstí již ode dneška, tj. od pondělí 16. 9. od 17 hodin, a vyhnuli se tím případnému odtahu vozidla.

Děkujeme za pochopení! 

Využijte unikátní příležitosti a přijďte se podívat, co současný trh elektromobility nabízí a jakým směrem se bude toto odvětví ubírat do budoucna.

Na náměstí budou prezentovány elektrokoloběžky, elektroskútry, elektromobily všech značek včetně užitkových komunálních elektromobilů a dodávek, elektrobusy, dále pak automobily, včetně nákladních, na CNG, resp. bioCNG. Dopravní prostředky bude možno kompletně prakticky vyzkoušet, tedy i řídit.

Nebude chybět ani prezentace dobíjecí a plnící infrastruktury, tedy všech nejmodernějších typů a značek nabíjecích stanic dostupných v ČR. Součástí budou rovněž praktické ukázky.

 

Akci pořádají Královéhradecký kraj, Město Náchod a neziskový spolek Čistá mobilita v odborné spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu, Ministerstvem dopravy, Ministerstvem vnitra a Ministerstvem pro místní rozvoj ČR.


Přílohy:

DiO den elektromobility Náchod     (6546_821169035.pdf / 1,72 MB)

Pozvánka-den-čisté-mobility-pro-KHK FINAL Pozvánka-den-čisté-mobility-pro-KHK FINAL

Pozvánka-den-čisté-mobility-pro-KHK FINAL Pozvánka-den-čisté-mobility-pro-KHK FINAL

Další zprávy /