Dnes
Teplota: 3.8 °C

Pátek, 02.03.2018Dvě zlaté koruny pro Náchodského PRIMÁTORA

Dvě zlaté koruny pro Náchodského PRIMÁTORA


Hned dvě cenné trofeje, Zlatou korunu a prestižní Golden Bohemia, převzal náchodský sládek Petr Kaluža koncem února na slavnostním vyhlášení vítězů dvou degustačních soutěží v Tereziánském sále Břevnovského kláštera v Praze.

     Ceny v těchto soutěžích jsou pojaty trochu netradičně a udělovány konkrétní značce piva. Nehodnotí se tak jeden výrobek, jako je tomu na většině ostatních degustačních soutěží, ale posuzuje se kvalita podstatné části výrobního portfolia pivovaru. Do soutěže se přihlásilo vice než 80 pivovarů. V národní soutěži České a moravské pivní koruny 2018 produkci hodnotilo 45 domácích odborníků, soutěž Golden Bohemia Awards 2018 naopak rozhodovala degustační komise vyšperkovaná elitou pivních expertů a šéfů celosvětově uznávaných zahraničních soutěží.

     Prestižní ocenění v obou soutěžích potvrdila kvalitu piv Náchodského pivovaru PRIMÁTOR a navázala na množství získaných cen z tuzemských i mezinárodních soutěží v posledních letech.

     „Je to úžasná pocta pro pivovar, pro mě osobně a celý tým mých spolupracovníků. Opět se nám osvědčilo, že sázka na nejkvalitnější suroviny, poctivou práci a tradiční řemeslo je tou správnou cestou do srdcí všech milovníků piva", sdělil své bezprostřední dojmy po vyhlášení Náchodský sládek Petr Kaluža.

                       

 

             

 

               

 

 

 


Dvě zlaté koruny pro Náchodského PRIMÁTORA Dvě zlaté koruny pro Náchodského PRIMÁTORA

Dvě zlaté koruny pro Náchodského PRIMÁTORA Dvě zlaté koruny pro Náchodského PRIMÁTORA

Další zprávy /