Dnes
Teplota: 16.3 °C

Pátek, 08.12.2017Předvánoční tvoření na Harmonii

Předvánoční tvoření na Harmonii


Tak, jako každý rok, i letos se na Harmonii konalo pro uživatele Pečovatelské služby předvánoční tvoření. Smyslem této akce bylo naladit nás všechny na nadcházející vánoční čas. Doba adventu vybízí  k setkávání se s blízkými, s přáteli. I my, zaměstnanci Pečovatelské služby, jsme chtěli vytvořit pro naše seniory pohodovou, přátelskou atmosféru a naladit je na nadcházející svátky.

Sešli jsme se 30. listopadu ve společenské místnosti na Harmonii. Paní Dana Ptáčková, terénní pečovatelka, připravila pro účastníky zábavné tvoření vánočních sněhuláků. Její nápaditost vyvolala nadšení a byla všemi pozitivně hodnocena.

Každý si mohl vyrobit z ponožky, rýže a korálků jednoho či více sněhuláků. Někteří zvládli tvořit sami a těm, kterým jemná motorika nedovoluje pracovat s drobnými předměty, jsme pomohli my. Většina přítomných seniorů si s velkým zaujetím vytvořila hned několik sněhuláků. Chtěli jimi obdarovat své blízké, vnoučata. Atmosféru dotvářel čajový dýchánek se zákusky. Všichni jsme se rozcházeli s krásnými pocity a s radostí v srdcích.

 

Za kolektiv zaměstnanců PS Mgr. Petra Šafářová


Předvánoční tvoření na Harmonii Předvánoční tvoření na Harmonii

Předvánoční tvoření na Harmonii Předvánoční tvoření na Harmonii

Další zprávy /