Dnes
Teplota: 19.3 °C

Čtvrtek, 12.08.2021Zveme vás na rozloučení s Festivalem zážitků

Zveme vás na rozloučení s Festivalem zážitků


Pojďte s námi v sobotu 18. září 2021 společně uzamknout letošní, již třetí sezonu Festivalu zážitků. Sejdeme se v Hronově, městě s tradicí ochotnického divadla.

Akce zůstane věrna letošnímu prázdninovému programu a ponese se v duchu tradic. V parku Aloise Jiráska si budete moci užít jarmark certifikovaných regionálních výrobků, prohlédnout si ukázku řemesel, jako je paličkování či zpracování lnu a výrobu dalších tvůrců z blízkého okolí.  Připravena bude zábavná stezka po stopách letošních prázdninových zážitků, loutkové divadlo, hudba a občerstvení.

Těšíme se s vámi všemi na viděnou.

Kladské pomezí je obecně prospěšná společnost, jejímž cílem je šetrný rozvoj cestovního ruchu. Jejím zakladatelem je Svaz cestovního ruchu Kladské pomezí, který sdružuje více než 40 měst, obcí a soukromých subjektů.

Kladské pomezí je taktéž oficiální název turistické oblasti v severovýchodních Čechách při hranici s Polskem, která zaujímá rozlohu bývalého okresu Náchod a částečně zasahuje do okresu Trutnov v oblasti Jestřebích hor.  Název vychází z historie, kdy tudy procházela důležitá obchodní stezka spojující Prahu s polským Kladskem.

 

 


Zveme vás na rozloučení s Festivalem zážitků Zveme vás na rozloučení s Festivalem zážitků

Zveme vás na rozloučení s Festivalem zážitků Zveme vás na rozloučení s Festivalem zážitků

Další v galerii 3

Další zprávy /