Dnes
Teplota: -0.3 °C

Úterý, 16.07.2019Na Pivobraní zahrají při degustaci z píp čtrnácti pivovarů Škwor, Ivan Mládek i Pokáč

Na Pivobraní zahrají při degustaci z píp čtrnácti pivovarů Škwor, Ivan Mládek i Pokáč


Na Pivobraní v sobotu 20. července vystoupí Škwor, Banjo Band Ivana Mládka, Pokáč i Jakub Děkan. Tekutý chléb nabídne čtrnáct pivovarů včetně jednoho polského.
V sobotu 20. července vstoupí Pivobraní do svého osmého ročníku. Největší událost náchodských prázdnin opět slibuje příjemnou atmosféru, přátelská setkání, degustaci českého národního pokladu i bohatý hudební program. 
Na Masarykově náměstí v centru města se bude od pravého poledne prezentovat čtrnáct pivovarů včetně jednoho polského. Své sudy narazí Tambor ze Dvora Králové nad Labem, Trautenberk z Pomezek, Krkonošský Medvěd z Vrchlabí, pražský Chroust, Radegast, Krakonoš z Trutnova, Velkopopovický kozel, plzeňský Raven, Svijany, Kočovný Kozi z Brna, Beránek ze Stěžer a Nomád z Děčína. Chybět pochopitelně nemůže ani domácí Primátor. Mezinárodní zastoupení obstará polský pivovar Pivovsky. 
Samozřejmostí je celodenní hudební program, jehož hlavní hvězdou je tentokrát kapela Škwor. Jako první hrábnou do strun ve 13 hodin hoši z Warování, v 15 hodin je vystřídá kapela Natural, která jistě zahraje i svůj největší hit Já na to mám. V 17 začne show skupiny Škwor, v 19 vystoupí písničkář Pokáč, po něm legendární Banjo Band Ivana Mládka a před závěrem celé veselice Jakub Děkan s kapelou. Před půlnocí pak jako poslední roztančí náměstí hronovský cirkus Heebie Jeebies. Zábavu kromě hudebního programu obstará i oblíbený „stolní fotbálek" v životní velikosti, aktivity typu bumperball, které za kostelem připraví Duha Bartoňka a v akci bude i airbrush, tedy dočasné tetování. 
Další informace jsou k dispozici na www.pivobrani.eu a facebookovém profilu Pivobraní. Vstupenky je možné zakoupit do pátku 19. července za zvýhodněnou cenu v regionálních informačních centrech a on-line na www.kupvstupenku.cz, k dispozici budou i na místě.


Banjo band Banjo band

Pivobraní plakát 2019 Pivobraní plakát 2019

Další zprávy /