Dnes
Teplota: 3.6 °C

Sobota, 07.10.2017Finále soutěže BATIST Nejsestřička roku v Náchodě

Finále soutěže BATIST Nejsestřička roku v Náchodě


Již devátý ročník soutěže BATIST Nejsestřička roku hostí tento víkend město Náchod. Dvanáct finalistek přivítali v pátek 6. října 2017 v obřadní síni náchodské radnice také představitelé samosprávy, kraje, sponzorů akce a významné osobnosti regionu, které soutěž pořádanou panem Davidem Novotným dlouhodobě podporují.

Sestřičkám - finalistkám, které reprezentují toto náročné povolání a vlastně všechny zdravotní sestry z celé ČR, poděkovali a drobné dárky předali: místostarosta města Náchoda Jan Čtvrtečka, poslankyně a místopředsedkyně zdravotního výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Soňa Marková, náměstek hejtmana Královéhradeckého kraje pro zdravotnictví Aleš Cabicar, viceprezidentka České asociace sester Anna Skalická, zástupce Královéhradecké lékárny Josef Veselý, generální ředitel společnosti BATIST Medical a.s. Tomáš Mertlík a ředitelka Charity Neratovice Miloslava Machovcová.

 

Finálový večer soutěže se uskuteční již dnes večer od 20 hodin v Městském divadle Dr. Josefa Čížka v Náchodě.

Během večera vystoupí: Standa Hložek, Michaela Gemrotová, Hanka Křížková, Martin Chodúr, Anička Slováčková, Marián Vojtko, Jitka Asterová, Míša Nosková, Bořek Slezáček a další. Večerem provází Mirek Šimůnek a Eva Perkausová.

 

BATIST Nejsestřička roku 2017

Soutěž, ve které nejde ani o věk, ani o fyzickou krásu, má za cíl vybrat nejlepší zdravotní sestru z pohledu odborného a lidského. Tento projekt je prezentací náročné práce sestřiček, o které se často říká, že je posláním. Záměrem je vyzdvihnout jejich podstatnou úlohu ve zdravotnictví, profesionalitu a chování nejen k pacientům a vyjádřit jim touto akcí poděkování. 


Finále soutěže BATIST Nejsestřička roku v Náchodě Finále soutěže BATIST Nejsestřička roku v Náchodě

Finále soutěže BATIST Nejsestřička roku v Náchodě Finále soutěže BATIST Nejsestřička roku v Náchodě

Další v galerii 10

Další zprávy /