Dnes
Teplota: 15.4 °C

Úterý, 16.05.2017DEN P … den plný piva v náchodském pivovaře

DEN P … den plný piva v náchodském pivovaře


Den P ... den plný piva už klepe na dveře. Výčepní kohouty se roztočí v areálu náchodského pivovaru již tuto sobotu 20. května od 13 hodin         a naraženo bude až do půlnoci. Všichni návštěvníci, kteří do pivovaru PRIMÁTOR přijdou, čeká bohatý hudební a doprovodný program. K tomu vstupné za padesát a všechna piva za patnáct kaček.

 

     Na pípě bude kromě klasiky a našich speciálů také jedna novinka, kterou uvařil sládek Petr Kaluža pouze pro tento Den P. Svrchně kvašené pivo amerického typu s výraznou hořkostí, ve které dominuje aróma červeného grepu a pryskyřice dostalo název APAč (obs. alk. 4,8% obj.). Stočeno bylo nejen do sudů, ale také v limitované edici do speciálních litrových láhví, které budou v prodeji pouze v sobotu v rámci Dne P.

 

     Těšit se můžete na kapely Nadoraz, Sabrage, Five O´Clock Tea, Queenie, Benjaming´s clan, Metallica revival, Teplou buchtu a až se setmí, vystoupí se svou světelnou show Firelovers.cz.

 

     Pro letošní rok jsme se rozhodli, že opět spojíme příjemné s užitečným. Naučíme Vás  základy správného čepování a pomůžeme dobré věci. Zájemci, kteří si budou chtít pivo APAč načepovat sami, mohou tak učinit ve stánku s označením Hospic. Celkový výtěžek z tohoto stánku, pak bude věnován Hospici Anežky České v Červeném Kostelci.

 

     Nezapomněli jsme ani na děti a připravili pro ně v areálu pivovaru zábavné indiánské putování. Dospělý, když ochutnají šest našich vybraných piv, mají možnost vyhrát pivo       na rok zdarma. Dále Vás čeká originální tetování, před areálem bude skákací hrad pro děti     a rodeo lahev pro dospělé. Exkurze po pivovaru budou probíhat každou půlhodinu. Všichni, kterým vloni chyběla klasická tombola se mohou letos radovat a těšit se na hezké pivovarské ceny. Nicméně ve 20 hodin proběhne slosování Vašich vstupenek o ceny hodnotnější.        Celým dnem Vás bude provázet moderátorská dvojice Kuba&Alan z Brna.

 

     Přijďte si užít Den P ... den plný piva i Vy !


DEN P DEN P

DEN P DEN P

Další zprávy /