Dnes
Teplota: 3.4 °C

Pondělí, 15.05.2017Den s policií v Náchodě

Den s policií v Náchodě


Zveme všechny děti i dospělé k návštěvě soutěžního dopoledne. Přijďte se na nás podívat v sobotu 20. května 2017 na Dětské dopravní hřiště v Náchodě-Bělovsi, kde jsme pro Vás v době od 9.00 do 12.00 hodin opět připravili bohatý zábavný a soutěžní program. Program ukázek a soutěžních disciplín budete mít k dispozici přímo na místě akce. 

Na své si přijdou děti i rodiče. Děti budou moci soutěžit v nejrůznějších disciplínách a poměřit si své síly, vědomosti a zručnost. Pro ně i pro jejich rodiče jsme připravili ukázky policejních akcí, budou se moci podívat na policejní psy, novou techniku, (nechat si) sejmout si otisky prstů, nebo se posadit na policejní kolo či  motocykl. 

Svou technikou i svými odborníky se pochlubí i další složky Integrovaného záchranného systému. Zvídaví jedinci budou moci nahlédnout do vybaveného sanitního vozu, nebo vylézt až do nebes po hasičském žebříku. 

Děti jsou vítány na jízdních kolech a dalších dopravních prostředcích (jednou ze soutěží je také jízda zručnosti) - a jen malé upozornění - malé cyklisty na hřiště vybavte ochrannou přilbou - je povinná! 

Za výkony v soutěžích si děti odnesou hezké ceny, které věnovalo město Náchod a místní firmy. Letošní, již 17. ročník,  je opět pořádán pod záštitou starosty města Jana Birke.

 


Den s policií v Náchodě Den s policií v Náchodě

Plakát Plakát

Další zprávy /