Dnes
Teplota: 3.9 °C

Pátek, 24.03.2017Hodina Země

Hodina Země


Náchod se připojí jíž pošesté k celosvětové kampani HODINA ZEMĚ, jejímž cílem je vyjádřit, že nám není lhostejný stav životního prostředí a klimatu. Zapojená města a vesnice po celém světě se symbolicky spojí tím, že ztlumí nebo zcela vypnou nasvícení budov či pouliční osvětlení. Využijme tedy atmosféru tohoto symbolického propojení a užijme si "černou hodinku" společně. 

Přidejte se k nám 25. března od 20.30 na Masarykově náměstí.

 Detaile programu najdete na Facebooku: Erasmus with Decko nebo v údalosti Hodina Země 2017 v Náchodě: https://www.facebook.com/events/399972283710971/  

Celosvětový happening Hodina Země (bývá také značen 60+) na podporu ochrany životního prostředí spojuje všechny, kteří jsou připraveni začít měnit svůj svět a inspirovat k pozitivní změně ostatní. Cílem není návrat do doby bez elektrického osvětlení. Cílem je upozornit celý svět, že lidstvo spotřebovává více zdrojů, než potřebuje k udržení kvality života, a že čerpá ze zdrojů, které nejsou obnovitelné pro další generace. 

Náchod se k celosvětové kampani Hodin Země připojuje v letošním roc ji po šesté. Program stejně jako v předchozích letech připravuje skupina ztv Erasmáků ,která působí ve středisku volného času Déčko. V rámci programu, který se uskuteční v sobutu 25. Března na Masarykově náměstí se můžete těšit na vystoupení.


Hodina Země Hodina Země

Hodina Země Hodina Země

Další v galerii 3

Další zprávy /