Dnes
Teplota: 3.8 °C

Neděle, 23.01.2022Uzavírka v ul. Tyršova v Náchodě 24. 1.—4. 2. 2022

Uzavírka v ul. Tyršova v Náchodě 24. 1.—4. 2. 2022


Od 24. 1. do 4. 2. 2022 bude z důvodu havárie parovodu uzavřena ve směru z centra ul. Tyršova v Náchodě mezi křižovatkami s ul. Poděbradova (u kebabu) a Smolovou (u sokolovny). Současně bude z důvodu nebezpečí kolize s vozidly objíždějícími místo havárie parovodu uzavřena ul. Smolova mezi křižovatkami s ul. Vančurovou (pod školkou) a Tyršovou (u sokolovny) ve směru od Vančurovy ul.

Objízdná trasa bude vedena:

Od okružní křižovatky Slávie: z křižovatky silnice III/304 13 vlevo do ul. Českých Bratří, dále ul. Řezníčkova do ulice Komenského.

Od ul. Parkány: vlevo po silnici III/304 13 (ul. Riegrova a Mlýnská) rovně do ul. Českých Bratří a dále ul. Řezníčkova do ulice Komenského.

Od ul. Vančurova (z Klínku): vlevo do ulice Smolova a dále ulicí Sokolskou a po silnici III/304 13 ul. Poděbradova, Tyršova a Riegrova a dále po objízdné trase od místní komunikace v ul. Parkány.

Směr na náměstí od železničního viaduktu z ulice Komenského projede po volné polovině komunikace. Do ulice Smolova bude umožněno odbočení z ulice Tyršova.

Zároveň dojde k přesunu autobusové zastávky Náchod,,sokolovna pro spoje městské hromadné dopravy jedoucí z autobusového nádraží na Branku. Tato zastávka se přesune do ulice Komenského do prvního parkovacího zálivu za železničním mostem.

Autobusová zastávka Náchod,,sokolovna pro meziměstské autobusové ve směru na Kramolnu bude posunuta o cca 20 m blíže k ulici Poděbradova před prodejnu domácích potřeb.

 

 

 


Místo uzavírky Tyršova u Sokolovny Místo uzavírky Tyršova u Sokolovny

Mapa Mapa

Další zprávy /