Dnes
Teplota: 5.4 °C

Středa, 30.11.2016Informace k otevření komunikace I/33 Náchod po rekonstrukci

Informace k otevření komunikace I/33 Náchod po rekonstrukci


Oprava průtahu Náchodem, resp. její dílčí etapa pro letošní rok, dneškem (tj. 30. 11. 2016) končí.
Stavbaři dokončují poslední práce, tak aby se během zítřejšího dopoledne (1. 12. 2016) mohla doprava na mezinárodní komunikaci I/33 procházející Náchodem opět vrátit k původnímu režimu.
Úderem 9. hodiny ranní bude spuštěn obousměrný provoz na komunikaci a následně bude prováděno veškeré přeznačení dosavadních místních úprav, které provázely rekonstrukci. Zpět se vrátí provoz v ulici Volovnice, k původnímu se vrátí i přednosti v jízdě na důležitých křižovatkách v Bělovsi (Broumovská x Kladská) a v centru města (Parkány x Riegrova).


Je to DOBRÁ ZPRÁVA pro řidiče nákladních vozidel, kteří po téměř pěti měsících již nebudou muset absolvovat náročnou objízdnou trasu přes Trutnov, oddychnou si také hlavně obyvatelé měst a obcí na objízdné trase.


Všechny řidiče prosíme během čtvrtku 1. prosince o zvýšenou porornost a důsledné sledování dopravního značení, které se bude v průběhu dne měnit. Jedná se o stovky dopravních značek a nelze s přesností na minuty určit např. změnu směru jízdy v ulici Volovnice.
Již v ranních hodinách dojde opět k zjednosměrnění části ulice Kpt. Jaroše, tzn. nebude možnost vjet do této ulice z okružní křižovatky na železniční přejezd.


Linkové autobusy budou do cca 10:00 hodin jezdit z okružní křižovatky Čedok ulicí Raisova až po křižovatku s ulicí Janáčkova, a dále po ulici Janáčkova po křižovatku se silnicí I/33, ulice Pražská, s odbočením vpravo, kde je již zastávka BUS „Náchod, okres". Následně již po silnici I/33, ulice Pražská do okružní křižovatky „Slávie".

 

 


Ilustrační foto Ilustrační foto

Další zprávy /