Dnes
Teplota: 5.1 °C

Úterý, 24.07.2018Letní soutěž s Toulavým baťohem přináší nové výhry i slevy na památky

Letní soutěž s Toulavým baťohem přináší nové výhry i slevy na památky


Populární cestovatelská soutěž prochází letos obměnou. Hlavní novinkou je spolupráce s Rodinnými pasy, kdy některé z představovaných atraktivit na tištěné mapě poskytují slevy na vstupném právě pro držitele karet rodinných pasů. Mapu s tipy na výlety obdrží zájemci ve všech informačních centrech Kladského pomezí.
Letos ovšem místo samolepek budou děti do plánku tisknout razítka. Pokud jich nasbírají alespoň pět, získají cestovatelskou pláštěnku nebo svinovací metr pro všechny dobrodruhy.
Pokud navíc poskytnou svůj e-mail, budou zařazeni do slosování o 10 hodnotných cen. 

Hlavní cenou je víkendový pobyt pro celou rodinu (2+1) v hotelu Rajská zahrada **** s volným vstupem do hotelového wellness. Dále můžou soutěžící vyhrát víkend na farmě Wenet pro dvě osoby, víkendový pobyt v chatce v Kempu Brodský Červený Kostelec pro čtyřčlennou rodinu s celodenním zapůjčením koloběžek, vyjížďku na koních pro celou rodinu v areálu Green Valley Park Stárkov, rodinné permanentky do sportovního areálu v Havlovicích a All Inclusive rodinnou vstupenku do Pevnosti Josefov. Výsledky slosování, které proběhne 5. 10. 2018 budou zveřejněny na facebooku Kladského pomezí a webu www.toulavybatoh.cz

 

Branka je obecně prospěšná společnost, jejímž cílem je šetrný rozvoj cestovního ruchu. Zakladatelem je Svaz cestovního ruchu Kladské pomezí, který sdružuje více než 40 měst, obcí a soukromých subjektů.

Kladské pomezí je oficiální název turistické oblasti v severovýchodních Čechách při hranici s Polskem, která zaujímá rozlohu bývalého okresu Náchod a částečně zasahuje do okresu Trutnov v oblasti Jestřebích hor.  Název vychází z historie, kdy tudy procházela důležitá obchodní stezka spojující Prahu s polským Kladskem.

 

 

Kontakty:

BRANKA, o.p.s., Němcové 2020, 547 01  Náchod, www.kladskepomezi.cz, tel.: 491 405 185

Markéta Venclová, ředitelka: e-mail marketa.venclova@kladskepomezi.cz, tel: 602 190 198

Lenka Lembejová, projektový manažer: e-mail lenka.lembejova@kladskepomezi.cz, tel.: 725 972 033
Jiří Švanda, PR a šéfredaktor turistických novin: e-mail
jiri.svanda@kladskepomezi.cz, tel.: 602 221 701


Ilustrační foto Ilustrační foto

Další zprávy /